5€ Δώρο για αγορές 15€+ & 5% extra έκπτωση σε ebanking Ανανέωση τώρα!

Δείτε δουλειές μας με πίνακες


Εδώ θα δείτε δουλειές μας με πίνακες σε καμβά
πατώντας στην φωτογραφία θα σας οδηγήσει στο κάθε προϊόν για να το αποκτήσετε!


 
 
 
 
 
 
 
 
 


Η τοποθέτηση είναι παιχνίδι!
Δείτε τα βίντεο τοποθέτησης που ετοιμάσαμε μόνο για εσάς.

 

  • Περάστε δημιουργικές στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ανανεώνοντας τον προσωπικό σας χώρο με τα διακοσμητικα αυτοκόλλητα της συλλογής μας!
     
  • Δείτε πως θα τοποθετήσετε τα αυτοκόλλητα εύκολα και γρήγορα  και χαρείτε το αποτέλεσμα που εσείς δημιουργήσατε στον δικό σας προσωπικό χώρο!


  • Στο 1ο video θα δείτε πως γίνεται η τοποθέτηση σε μικρού μεγέθους αυτοκόλλητα - συνήθως ένα άτομο αρκεί για την τοποθέτησή τους.

 

  • Στο 2ο video θα δείτε πως γίνεται η τοποθέτηση σε μεγάλου μεγέθους αυτοκόλλητα - συνήθως χρειάζονται δύο άτομα για την τοποθέτησή τους.

 

1ο Video (Αυτοκόλλητα μικρού μεγέθους)

 

2ο Video (Αυτοκόλλητα μεγάλου μεγέθους)

 


Οδηγός εφαρμογής "παίξε με τα χρώματα"

  • Μέσα στις σελίδες των προϊόντων (αυτοκόλλητων) μπορείτε να βρείτε την ειδική εφαρμογή με την οποία μπορείτε να δείτε σε προεπισκόπηση τα αυτοκόλλητα σε όλους του πιθανούς χρωματικούς συνδυασμούς , αλλά και στο χρώμα (φόντο) του τοίχου σας! Δείτε το βίντεο.

Βίντεο εφαρμογής παίξε με τα χρώματα

 

Με τους πίνακες μπορείτε να δώσετε το προσωπικό σας στυλ σε κάθε χώρο!Μπορείτε να τους αλλάζετε όσο συχνά θέλετε φρεσκάρωντας το χώρο και τη διάθεσή σας ανάλογα με την εποχή!Η τοποθέτησή τους είναι εύκολα απλή και γρήγορη καθώς και η μετακίνησή τους σε διαφορετικο τοίχο αν βαρεθείτε το σημείο!Κάντε μια εντυπωσιακή ανανέωση στο χώρο του σπιτιού του γραφείου ή της επιχείρησης με πίνακες από την συλλογή μας! Θέλετε να φτιάξετε δικό σας πίνακα; Μπορείτε να βρείτε την ανάλογη κατηγορία εδώ και να κάνετε την παραγγελία σας online! Αν όχι διαθέτουμε προτάσεις για την διακόσμηση κάθε πιθανού χώρου και σε μεγάλη γκάμα διαστάσεων όπου πολύ εύκολα μπορείτε να προσαρμόσετε τον πίνακα στην διάσταση του χώρου σας!Το υλικό μας καμβάς είναι 100% βαμβακερό και εκτυπώνουμε τα θέματα με μη τοξικά μελάνια νερού!Επιλέξτε το θέμα της αρεσκεία σας από τις παρακάτω κατηγορίες και μεταμορφώστε το χώρο σας τώρα! Ανεβάσαμε μερικές φωτογραφίες που λάβαμε από εσάς εδώ  και περισσοτερα μπορείτε να βρείτε στην σειλδα μας στο  facebook