Αγόρασε τώρα με χαμηλά μεταφορικά & εύκολη παράδοση στο χώρο σου!
Κάνε εγγραφή στο newsletter θα κερδίσεις έκπτωση για την 1η online αγορά!
 
 

Για τηλεφωνικές παραγγελίες καλέστε τώρα
210.96.07.750
ώρες τηλ. κέντρου 09:30-21:30 Δευτ.-Κυρ.

Welcome Spring ώρα για ανανέωση! - Επιλέξτε σχέδιο διάσταση χρώμα και ανανέωστε το χώρο σας!
Είστε νέος πελάτης;
Βρείτε το ειδικό πεδίο και κάντε εγγραφή στο newsletter και κερδίστε έκπτωση για την 1η σας online παραγγελία και αγοράστε online φθηνότερα!
 
 

Οδηγίες & βίντεο τοποθέτησης αυτοκόλλητων τοίχου Livewall

 

Οδηγίες τοποθέτησης 

Δείτε πως τοποθετούμε μικρά αυτοκόλλητα και στο 2ο βίντεο
πως τοποθετούμε μεγάλα αυτοκόλλητα χωρίς να είμαστε ειδικοί!

Όλοι οι πελάτες μας καταφέρνουν να τοποθετήσουν τα αυτοκόλλητα με επιτυχία
εφόσον παραλαμβάνουν σε κάθε παραγγελία γραπτές τις οδηγίες τοποθέτησης!

Δείτε τα βίντεο και μετά απιλέξτε από τη συλλογή μας εδώ

 


Η τοποθέτηση είναι παιχνίδι!
Δείτε τα βίντεο τοποθέτησης που ετοιμάσαμε μόνο για εσάς.

 

  • Περάστε δημιουργικές στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ανανεώνοντας τον προσωπικό σας χώρο με τα διακοσμητικα αυτοκόλλητα της συλλογής μας!
     
  • Δείτε πως θα τοποθετήσετε τα αυτοκόλλητα εύκολα και γρήγορα  και χαρείτε το αποτέλεσμα που εσείς δημιουργήσατε στον δικό σας προσωπικό χώρο!


  • Στο 1ο video θα δείτε πως γίνεται η τοποθέτηση σε μικρού μεγέθους αυτοκόλλητα - συνήθως ένα άτομο αρκεί για την τοποθέτησή τους.

 

  • Στο 2ο video θα δείτε πως γίνεται η τοποθέτηση σε μεγάλου μεγέθους αυτοκόλλητα - συνήθως χρειάζονται δύο άτομα για την τοποθέτησή τους.

 

1ο Video (Αυτοκόλλητα μικρού μεγέθους)

 

2ο Video (Αυτοκόλλητα μεγάλου μεγέθους)

 

Με τους πίνακες μπορείτε να δώσετε το προσωπικό σας στυλ σε κάθε χώρο!Μπορείτε να τους αλλάζετε όσο συχνά θέλετε φρεσκάρωντας το χώρο και τη διάθεσή σας ανάλογα με την εποχή!Η τοποθέτησή τους είναι εύκολα απλή και γρήγορη καθώς και η μετακίνησή τους σε διαφορετικο τοίχο αν βαρεθείτε το σημείο!Κάντε μια εντυπωσιακή ανανέωση στο χώρο του σπιτιού του γραφείου ή της επιχείρησης με πίνακες από την συλλογή μας! Θέλετε να φτιάξετε δικό σας πίνακα; Μπορείτε να βρείτε την ανάλογη κατηγορία εδώ και να κάνετε την παραγγελία σας online! Αν όχι διαθέτουμε προτάσεις για την διακόσμηση κάθε πιθανού χώρου και σε μεγάλη γκάμα διαστάσεων όπου πολύ εύκολα μπορείτε να προσαρμόσετε τον πίνακα στην διάσταση του χώρου σας!Το υλικό μας καμβάς είναι 100% βαμβακερό και εκτυπώνουμε τα θέματα με μη τοξικά μελάνια νερού!Επιλέξτε το θέμα της αρεσκεία σας από τις παρακάτω κατηγορίες και μεταμορφώστε το χώρο σας τώρα! Ανεβάσαμε μερικές φωτογραφίες που λάβαμε από εσάς εδώ  και περισσοτερα μπορείτε να βρείτε στην σειλδα μας στο  facebook