5€ Δώρο για αγορές 15€+ & 5% extra έκπτωση σε ebanking Ανανέωση τώρα!

Πώς θα δείς τα αυτοκόλλητα στο χρώμα του τοίχο σου

 

Δείτε το παρακάτω βίντεο που δείχνει πως θα χρησιμοποιήσετε το διαθέσιμο χρωματολόγιο για την επιλογή χρώματος των αυτοκόλλητων τοίχου που το διαθέτουν αλλά και πως θα τα δείτε στο χρώμα του τοίχου σας!

 

 Tip: Κέρδισε εκπτωτικό κουπόνι για την 1η Online αγορά

Πάτησε τώρα εδώ

Μην χάσεις την ευκαιρία!

 


Οδηγός εφαρμογής "παίξε με τα χρώματα"

  • Μέσα στις σελίδες των προϊόντων (αυτοκόλλητων) μπορείτε να βρείτε την ειδική εφαρμογή με την οποία μπορείτε να δείτε σε προεπισκόπηση τα αυτοκόλλητα σε όλους του πιθανούς χρωματικούς συνδυασμούς , αλλά και στο χρώμα (φόντο) του τοίχου σας! Δείτε το βίντεο.

Βίντεο εφαρμογής παίξε με τα χρώματα

 

Με τους πίνακες μπορείτε να δώσετε το προσωπικό σας στυλ σε κάθε χώρο!Μπορείτε να τους αλλάζετε όσο συχνά θέλετε φρεσκάρωντας το χώρο και τη διάθεσή σας ανάλογα με την εποχή!Η τοποθέτησή τους είναι εύκολα απλή και γρήγορη καθώς και η μετακίνησή τους σε διαφορετικο τοίχο αν βαρεθείτε το σημείο!Κάντε μια εντυπωσιακή ανανέωση στο χώρο του σπιτιού του γραφείου ή της επιχείρησης με πίνακες από την συλλογή μας! Θέλετε να φτιάξετε δικό σας πίνακα; Μπορείτε να βρείτε την ανάλογη κατηγορία εδώ και να κάνετε την παραγγελία σας online! Αν όχι διαθέτουμε προτάσεις για την διακόσμηση κάθε πιθανού χώρου και σε μεγάλη γκάμα διαστάσεων όπου πολύ εύκολα μπορείτε να προσαρμόσετε τον πίνακα στην διάσταση του χώρου σας!Το υλικό μας καμβάς είναι 100% βαμβακερό και εκτυπώνουμε τα θέματα με μη τοξικά μελάνια νερού!Επιλέξτε το θέμα της αρεσκεία σας από τις παρακάτω κατηγορίες και μεταμορφώστε το χώρο σας τώρα! Ανεβάσαμε μερικές φωτογραφίες που λάβαμε από εσάς εδώ  και περισσοτερα μπορείτε να βρείτε στην σειλδα μας στο  facebook