5€ Δώρο για αγορές 15€+ & 5% extra έκπτωση σε ebanking Ανανέωση τώρα!

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Η Παρούσα ιστοσελίδα - www.livewall.gr (από εδώ και πέρα θα ονομάζεται «Ηλεκτρονικό Κατάστημα») είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα Ατομικής Επιχείρησης με την επωνυμία "Livewall" και διακριτικό τίτλο Livewall, με έδρα την Ελ. Βενιζέου 48 & Ηρακλείου Γλυφάδα - Αθήνα τηλ. 210-96.07.750,   Ο κάθε επισκέπτης οφείλει κατα την επίσκεψη του παρόντος Ηλεκτρονικού Καταστήματος να ενημερωθεί για τους κάτωθι Όρους Χρήσης. Σε περίπτωση διαφωνίας του με τους όρους χρήσης, ο επισκέπτης οφείλει να μην κάνει χρήση του Ηλεκτρονικού Καταστήματος. Το Livewall διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί, προσθέτει, μεταβάλλει ή να ανανεώνει μονομερώς το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες του Ηλεκτρονικού Καταστήματος, καθώς και τους όρους χρήσης, οποτεδήποτε το κρίνει αναγκαίο και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση, με μόνη την ανακοίνωσή τους μέσω του Ηλεκτρονικού Καταστήματος.

 
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη της μεταξύ μας συνδιαλλαγής είναι η γνωστοποίηση από πλευράς σας κάποιων προσωπικών σας στοιχείων. Όταν κάνετε μια παραγγελία, θα σας ζητήσουμε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα προϊόντα, τον αριθμό του σταθερού σας τηλεφώνου (ή όποιο άλλο τηλέφωνο θέλετε), την ηλεκτρονική σας διεύθυνση. Τα δεδομένα αυτά, με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους, εκτός αν αυτό επιβληθεί από κάποια Δημόσια Αρχή (δικαστήριο κλπ.).

Ο Πελάτης του  livewall.gr, υποχρεούται :

   Να μη χρησιμοποιεί το δίκτυο του e-shop της livewall.gr, για τη διενέργεια πράξεων, οι οποίες μπορούν να έχουν ως αποτέλεσμα την άσκηση ποινικής διώξεως ή την εκκίνηση οποιασδήποτε αστικής ή διοικητικής διαδικασίας κατά τoυ livewall.gr, για πράξεις, που ενδεικτικά αλλά όχι αποκλειστικά αναφέρονται στον Ποινικό Κώδικα, σε Ειδικούς Ποινικούς Νόμους, στην Τηλεπικοινωνιακή Νομοθεσία, στη Νομοθεσία για την προστασία των Προσωπικών Δεδομένων καθώς επίσης και στις σχετικές διατάξεις ή οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών, της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και οποιασδήποτε άλλης Δημόσιας ή Διοικητικής Αρχής και Υπηρεσίας.
   

    Να μην παραβιάζει οποιασδήποτε μορφής Πνευματικά Δικαιώματα τρίτων.
   

    Να ΤΗΡΕΙ ΑΠΑΡΕΓΚΛΙΤΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΙΣΧΥΟΝΤΕΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ livewall.gr ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΙΣΧΥΟΝΤΕΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΩΝ ΤΟΥ Ή/ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΤΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΑΥΤΟΥ.
   

   Να παρέχει πλήρη και ορθά στοιχεία εγγραφής τα οποία καταχωρούνται κατά τη διάρκεια της εγγραφής και για τα οποία παρέχεται δυνατότητα ενημέρωσης.
   

    Να ενημερώνει τα Στοιχεία εγγραφής του έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στα αληθή τρέχοντα προσωπικά στοιχεία του. Στην περίπτωση που διαπιστωθεί ανακρίβεια στα στοιχεία εγγραφής του Πελάτη,το  livewall.gr, έχει το δικαίωμα να απενεργοποιήσει άμεσα το λογαριασμό Πελάτη καθώς και να Ακυρώσει οποιαδήποτε παραγγελία εφόσν τα στοιχεία δεν δίνατε να εξακρυβωθούν.
   
    Να διατηρεί μυστικά και να μην αποκαλύπτει σε τρίτους το αναγνωριστικό όνομα και τον κωδικό πρόσβασής του (username, password) στις υπηρεσίες του livewall.gr. Υποχρεούται επίσης να ενημερώνει ΑΜΕΣΑ το livewall.gr  μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση livewall.gr@gmail.com  για οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση του κωδικού και του συνθηματικού του.

   

 Να επιβεβαιώνει ότι έχει εξέλθει από το λογαριασμό του στο τέλος της κάθε σύνδεσης (session).

 

 Να παρέχει ορθά Στοιχεία Πληρωμής και Παράδοσης για τις παραγγελίες που τοποθετεί στo κατάστημα του livewall.gr 

 

 Επιστροφές - Αλλαγές

 

Το μεγαλύτερο ποσοστο των προϊόντων στην ιστοσελίδα μας παράγονται ώς ειδική παραγγελία κατ αίτηση του πελάτη σε διαφορετικές διαστάσεις , διαφορετικές αποχρώσεις , και διαφορετικές κατευθύνσεις , και ορισμένα σχέδια περιέχουν την δυνατότητα να γράψετε το όνομα που θέλετε. Για τους παραπάνω λόγους τα προϊόντα αυτά δεν δύνατε να επιστραφούν για κανένα λόγο. Συγκεκριμένα οποιοδήποτε προϊόν έχει περισσότερες από 1 επιλογές π.χ. αλλαγή χρώματος , επιλογή διάστασης , επιλογή κατεύθυνσης δεν δύναται προς επιστροφή. Τα χρώματα που εμφανίζονται στα προϊόντα είναι ενδεικτικά και μπορεί να έχουν μια μικρή απόκλιση με τα πραγματικά λόγο διαφορετικών ρυθμήσεων σε κάθε οθόνη. - *Σημείωση - Η κατηγορία με τις κορνίζες δύναται να επιστραφεί με έξοδα του πελάτη εντός 14 ημερολογιακών ημερών στην αρχική συσκευασία με την απόδειξη λιανικής.

Πνευματικά Δικαιώματα

 

Το εμπορικό σήμα και όλες οι εικόνες / κείμενα που προβάλονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Livewall.gr και Άλλων καλλιτεχνών - σχεδιαστών και φωτογράφων. Απαγορεύεται η οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή εικόνων-κειμένων με οποιοδήποτε μέσο αν δεν έχει προηγηθεί γραπτή άδεια από το Livewall.gr.

 

Η εταιρεία Livewall.gr δεν έχει φέρει καμία ευθύνη από κακή χρήση στα προϊόντα της.

 

Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται

 

 

 Τιμές Προιόντων

Οι Τιμές των προιόντων δεν είναι δεσμευτικές και ενδέχεται να αλλάξουν Χωρίς Καμιά Προειδοποίηση.

 

Με τους πίνακες μπορείτε να δώσετε το προσωπικό σας στυλ σε κάθε χώρο!Μπορείτε να τους αλλάζετε όσο συχνά θέλετε φρεσκάρωντας το χώρο και τη διάθεσή σας ανάλογα με την εποχή!Η τοποθέτησή τους είναι εύκολα απλή και γρήγορη καθώς και η μετακίνησή τους σε διαφορετικο τοίχο αν βαρεθείτε το σημείο!Κάντε μια εντυπωσιακή ανανέωση στο χώρο του σπιτιού του γραφείου ή της επιχείρησης με πίνακες από την συλλογή μας! Θέλετε να φτιάξετε δικό σας πίνακα; Μπορείτε να βρείτε την ανάλογη κατηγορία εδώ και να κάνετε την παραγγελία σας online! Αν όχι διαθέτουμε προτάσεις για την διακόσμηση κάθε πιθανού χώρου και σε μεγάλη γκάμα διαστάσεων όπου πολύ εύκολα μπορείτε να προσαρμόσετε τον πίνακα στην διάσταση του χώρου σας!Το υλικό μας καμβάς είναι 100% βαμβακερό και εκτυπώνουμε τα θέματα με μη τοξικά μελάνια νερού!Επιλέξτε το θέμα της αρεσκεία σας από τις παρακάτω κατηγορίες και μεταμορφώστε το χώρο σας τώρα! Ανεβάσαμε μερικές φωτογραφίες που λάβαμε από εσάς εδώ  και περισσοτερα μπορείτε να βρείτε στην σειλδα μας στο  facebook